Paulo Coelho

Ved floden Piedra satte jeg mig og græd

Ved floden Piedra satte jeg mig og græd hænger til dels sammen med Veronika beslutter at dø og Djævelen og frøken Prym. Disse tre historier handler om, i hvilket omfang en ung kvindes liv kan ændres på kun syv dage.

Pilar lever et målrettet liv med studier, indtil hun møder sin ungdoms elskede, og de må finde ud af at kombinere kærligheden og hans specielle præstegerning.

Hun er en moderne ung kvinde, som livet har lært at kontrollere sine følelser og se rationelt på tilværelsen. Han er en mand, der, for at undgå sine indre konflikter, lever for sin religion og er blevet en karismatisk åndelig leder. Som børn var de uadskillelige, men da de blev teenagere, skiltes deres veje. Elleve år senere mødes de igen, og sammen begiver de sig ud på en rejse gennem de franske Pyrenæers storslåede landskab, hvor de slår sig ned ved floden Piedra og forsøger at finde ind til hinanden igen. De kæmper mod deres egne fordomme og angst, men undervejs opdager de hjertets og sjælens hemmeligheder – og til sidst også deres dybe kærlighed til hinanden.