Brenda Bowen

Vidunderlige august

  • En helstøbt og henrivende opdatering af den elskede klassiske film “Vidunderlige april”
  • Det kan vel ikke være så svært at ændre sit liv – kan det?
  • Denne roman om kærlighed og ”genopfindelse af sig selv og sit liv” er simpelthen uimodståelig!

På en trist forårsdag i Brooklyn ser Lottie Wilkinson og Rose Arbuthnot en annonce på opslagstavlen i deres børns børnehave.

Hopewell sommerhus på en ø udfor Maine i fredelige omgivelser. Gammelt, smukt sommerhus til leje med udsigt ud over havet. Udlejes i august.”

Ingen af dem har råd til det, men de er ”solgt” – Louise kunne bruge en pause fra sin anmassende mand og Rose fra hendes utrættelige tvillinger.

Impulsivt beslutter de at tage af sted og finder to andre at dele den dyre leje med: Caroline Dester, en filmstjerne, der skal komme sig over en offentlig ydmygelse og den ældre Beverly Fisher, der er i bedring efter et stort personligt tab.

På øen nyder de den salte luft; den betagende udsigt; de lange, dovne dage; og den uforpligtende rutine med hummer, majs og cocktails på verandaen i deres gigantiske sommerhus.

Omsider er deres kedelige hverdag og dens mange komplikationer langt, langt væk, for på denne idylliske ø begynder de gradvist at åbne op overfor hinanden og se mulighederne for et helt anderledes liv end det, de har nu.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her