Isabel Vincent

Middag med Edward

  • Alle fortjener at have en ven som Edward – alle fortjener at læse denne bog…
  • En fantastisk historie om et uventet venskab
  • Med middage, der vil få din mund til at løbe i vand
  • Man skal aldrig opgive håbet om at få endnu et godt liv, selv om det første slutter…..
  • Jeg elskede hvert øjeblik af denne bog … Alle fortjener deres egen Edward – og alle fortjener at læse denne bog. –Susannah Cahalan, forfatter

Isabel er i 40’erne og klar til at give afkald på sit liv med sin mand og den kendte og trygge men forudsigelige og kærlighedsløse hverdag.

Hendes veninde bor langt væk fra sin far, men Isabel bor lige i nærheden, så hun vil gerne besøge den gamle mand i ny og næ for at sikre sig at han har det godt – og mere lægger hun ikke i det.

I første omgang.

Nyligt enkemand, er Edward, der er i 90’erne, sønderknust efter tabet af sin elskede hustru. Ikke alene var hun hans livs kærlighed, hun var også den person, med hvem han delte sin passion for god vin og gourmetmad.

Madlavning kun til én er værre end en soufflé, der er faldet sammen.   Edward inviterer Isabel på middag. For Edward bliver det en lejlighed til at forberede et udsøgt måltid til en person, der værdsætter hans evner i køkkenet.

For Isabel bliver det at få en person, der bekymrer sig om hende, vil lytte til hende og guide hende i den rigtige retning.

Isabel har ingen idé om, at manden i køkkenet og hans sublime måltider vil komme til at ændre hendes liv.

Ved deres ugentlige møde deler Edward så meget mere end sine opskrifter, og deres samtaler bringer Edward ud af dødvandet og giver samtidig et væld af livslektioner til Isabel. Så udover at lære en ting eller to om madlavning, lærer Isabel også stole på sine instinkter og at ville kun det bedste for sig selv.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her