Jennifer Tseng

Mayumi og lykkens Hav

  • En dyb menneskelig historie om passion, seksuel tiltrækning, besættelse, ekstase
  • Om at træffe et modigt valg og gøre op med hverdagens monotoni og kedsomhed
  • Bøger er Mayumi Saitos største kærlighed og hendes eneste kilde til ægte glæde.

Enogfyrre år gammel, desillusioneret kone og pligtopfyldende mor arbejder Mayumi som bibliotekar på en lille ø ud for New England. Hendes passion for læsning giver hende mange skæve observationer på den menneskelige natur, men gør desværre meget lidt for at afhjælpe monotonien i hendes liv.

I hvert fald indtil en dag, hvor hun udsteder et lånerkort til en genert syttenårig dreng og hurtigt bukker under for en seksuel besættelse, der undergraver den måde, hun ser biblioteket, sin familie, sit liv på øen og i sidste ende sig selv.

På vagt over for konsekvenserne af følgerne af hendes fantasier tøver Mayumi i starten, men hun kan ikke holde den unge mand fra sine tanker. Efter en sommer med lange blikke og nervøs småsnak i biblioteket accepterer hun endelig, at deres forbindelse er uundgåelig.

I et forladt hus fuldbyrdes deres affære. Mayumis liv beriges radikalt af de par timer hver uge, som hun deler med den unge mand, og som deres bånd vokser stærkere takket være ikke blot deres fysiske nærhed, men også deres lange samtaler om de bøger, de begge elsker, synes de timer væk fra hinanden at være stadigt mere uacceptable.

Som hendes besættelse forværres bliver hun i et hektisk forsøg på at komme tættere på den unge mand ven med hans mor. De to kvinder spirer et spinkelt venskab, der vil vise sig afgørende for dem begge på den mest uventede måde, da katastrofen rammer.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her