Phil Ellis

Kærlighed og andre fupnumre

Cat er single, flad som en fregne og ved at blive smidt ud af sin lejlighed. Alle hendes venner er enten gift eller forlovet, og hun føler sig tilovers. Hun har boet i London i årevis og bevæget sig fra det ene freelancejob til det andet og fra den ene dårlige date til den næste. Den eneste, hun faktisk bryder sig om og er ærlig over for, er Jake, den søde bartender på den lokale bar.

Hvad ingen – heller ikke Jake – dog ved er, at Cat er lidt af en svindler. Hun stjæler. Men kun fra utålelige mennesker! Og ikke ofte, men nogle gange kommer trangen over hende, og hun er ikke stolt af det, men det giver hende en smule retfærdighed og spænding i tilværelsen.

En dag ser hun på Instagram, at hendes bedste ven fra universitetet, Louisa, er blevet forlovet og har den største diamant, som Cat nogensinde har set, på fingeren. Den aften foreslår hun i beruset tilstand Jake, at de slår sig sammen for at udføre deres livs største tyveri. Og så begynder en lang række arrangementer til årets sommerbryllup, fra forlovelsesfesten på Themsen til polterabend på Sicilien.

Bliver Cat og Jakes følelser for hinanden mere end et skuespil? Kan Cat overhovedet stole på Jake? Kan han stole på hende? Én ting er sikkert: Cat og Jake har store planer for den ring.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her