Alice Feeney

Hans og hendes

Anna Andrews har endelig, hvad hun vil have. Næsten. Hun har arbejdet hårdt for at blive den vigtigste tv-vært for BBC’s frokostnyheder, hvor hun har sat arbejde før familie, venner og sin eksmand. Så når nogen truer med at tage hendes drømmejob, vil hun gøre næsten hvad som helst for at beholde det.

Da Anna bliver bedt om at dække et mord i Blackdown – den søvnige landsby, hvor hun voksede op – er hun tilbageholdende med at tage af sted. Men da offeret viser sig at være en af hendes barndomsvenner, bliver det hurtigt klart, at Anna ikke kun dækker historien – hun er i centrum af den.

Vicekommissær Jack Harper havde sine grunde til at forlade London, men troede aldrig, at han ville ende med at arbejde et sted som Blackdown. Da man finder liget af en ung kvinde, beslutter Jack sig for ikke at fortælle nogen, at han kendte offeret. En beslutning, han kommer til at fortryde, da han bliver mistænkt i sin egen mordefterforskning.

Anna og Jack ved mere, end de hver især vil være ved, og der er én, som ikke fortæller sandheden. Og nogle hemmeligheder er værd at slå ihjel for.