David Allen

Få tingene gjort

  • Læs bogen og opnå det utænkelige – at få udrettet mere med mindre stress!
  • Helt ny og opdateret udgave af bestselleren fra 2001
  • Din hjerne er fantastisk til at få idéer – ikke til at opbevare dem
  • GTD Nordic underviser efter konceptet i hele Norden med stor succes
  • Hvad gør du, når indbakken er fuld af ulæste e-mails, mødekalenderen er booket i ugevis fremover, og telefonen ustandseligt kimer?
  •  David Allen, en erfaren coach og konsulent indenfor ledelse, har opdaget det millioner af mennesker leder efter hver dag: en metode som gør dig i stand til at få gjort alt det du skal – med mindre stress end du oplever i dag.
  • Trin for trin, illustreret med eksempler og fremgangsmåder, viser David Allen dig vejen til en produktiv og stressfri tilværelse, hvor du har fuld kontrol over dine gøremål – og bliver i stand til at koncentrere dig om opgaven, der ligger foran dig uden at miste overblikket og uden at bekymre dig om ”alt det andet”.
  •  FIND TILBAGE TIL ROEN OG KONTROLLEN

Getting Things Done (GTD) (Få tingene gjort)  beskriver et sæt gode vaner, som kan læres af ALLE….

Disse vaner hænger sammen og udgør en systematisk tilgang til opgavehåndtering, som ifølge forfatteren leder til stressfri produktivitet.

Metodikkens udgangspunkt er, at man ikke skal opbevare forpligtelser og idéer i hovedet, men i stedet flytte dem til et system, man stoler på.

Derefter gennemgår man systemet ofte nok til at kunne give slip på det og stole på, at man ser tingene, når man har behov for det.

Et eksempel på et seminar er et meget praktisk orienteret ”hands on”-seminar, hvor kursusdeltagerne lærer, hvordan de får et GTD®-system til at fungere. Kursusdeltagerne lærer den grundlæggende tankegang, som kræves for at kunne tage træffe beslutninger, og får et indgående kendskab til de fem faser, der skal til for at kunne mestre workflow.

Seminaret er tætpakket med praktiske tips og forslag til, hvordan man kan sætte GTD på arbejdet, derhjemme og hvor man ellers måtte befinde sig.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her