Emma Hopper

Etta og Otto og Russel og James

Forrest Gump (Winston Groom) møder Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd

  • 83-årige Etta har aldrig set havet; derfor står hun op en morgen meget tidligt, tager riflen, noget chokolade og sine bedste støvler, og begynder at gå de 3.232 kilometer til havet. Men Etta er begyndt at glemme, så hendes mand Otto vågner op til en seddel på køkkenbordet med ordene ”Jeg vil forsøge at huske at komme tilbage”.
  • En roman om en gammel kvindes sidste store eventyr, en pilgrimsfærd, om at opfylde livslange løfter og om udødelig kærlighed

Hoopers debutroman foregår ude på landet i Canada, et sted som synes at være 20 år efter resten af verden.

Hooper tager varmt, humoristisk og blidt læseren med ind i Etta og Otto og Russels verden og får en til at leve og føle sympati med dem alle tre, selv om man ved, at man sandsynligvis burde vælge side!

Otto er begyndt at huske for meget. Otto har set havet efter at have krydset Atlanten for mange år siden for at kæmpe i en krig meget langt væk, men da Etta er borte, kan Otto ikke længere fortrænge minderne, og han kæmper for at holde dem i skak.

Efter mere end tres år halter Russel stadig – og elsker stadig Etta.

Russell har gennem hele livet prøvet at holde trit med Otto, og han har elsket Etta af hele sit hjerte, selv om hun svigtede ham til fordel for Otto.

Nu insisterer Russell på at finde Etta, og at forlade de trygge rammer på gården er hans første trodsige handling i hans liv.

Historien veksler mellem varm og tør nutid på en canadisk gård langt ude på landet, hvor der har været alt for stille alt for længe til en støvet og solbrændt fortid med sult, krig, lidenskab og håb.

Som forfatter har Emma Hooper udgivet en række noveller, digte, fagvidenskabelige artikler mm. For tiden arbejder hun som research lecturer på musiklinjen på Bath Spa University. Emma Hooper bor i dag i England, men er født og opvokset i Canada, hvor hun tager til for at stå på langrend så ofte som muligt. Udover engelsk taler hun tysk og fransk. Musik har altid været en stor del af Emma Hoopers liv, så udover sit forfatterskab turnerer hun ofte med violin, harmonika og andre instrumenter på sin “Waitress for the Bees” tour. Hun har i årenes løb spillet med store musiknavne og på film, og dette har indbragt hende adskillige priser.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her