Kirsten Nyboe

En kant

En kant – skøn strik til alle er den ultimative strikkebog, som henvender sig til nye strikkere, der ønsker flere udfordringer, og også til ’gamle’ strikkere, der søger nye, klassiske modeller, som tager afsæt i modebilledet. Bogen indeholder 20 unikke strikkeopskrifter. Her er alt fra en kjole, cardiganer, bluser, mor/datter-sweater, far/søn-sweater, polo, selskabs-ribbuks, joggingbuks, vest/nederdel-sæt, vest, poncho til en patentsweater. Alle modeller er gradueret i seks størrelser.

Bogen skiller sig ud ved, at der til alle modeller er lavet en tegning, som giver et overblik og visuelt guider dig gennem processen. Derudover er der henvisninger til en lang række teknikvideoer, ligesom der er gjort meget ud af at beskrive forkortelser.

Kirsten Nyboe er kendt for sine meget gennemarbejdede strikkeopskrifter. Har du først prøvet en af hendes opskrifter, vender du gang på gang tilbage, fordi hendes sprog er så tydeligt, nemt at følge og letgenkendeligt. Med andre ord er hun dybt professionel og ved, hvad hun har med at gøre.

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her