Daisy Wood

Den glemte boghandel i Paris

PARIS, 1940:
Krigen nærmer sig den franske hovedstad, og da Jacques’ hustru Mathilde er tvunget i skjul på grund af sit modstandsarbejde, må han stiltiende se til, mens tyskerne ikke alene er skyld i, at Mathilde må gå under jorden, men også frarøver Paris alt, hvad han holder af. Det eneste, han har tilbage, er hans elskede boghandel.
En nat banker en ung kvinde med et lille barn på hans dør og trygler om hjælp. Han skjuler kvinden og barnet og risikerer dermed alt – også sit eget liv.

PARIS, NUTID:
Juliette er endelig på sin drømmerejse til Paris med sin mand. Hun har altid drømt om den byernes by, ikke mindst pga. af et smukt maleri af et parisisk torv, som hun har arvet fra sin bedstemor. Juliettes mand deler på ingen måde hendes betagelse af Paris, og langsomt går det op for hende, at de to er vokset fra hinanden. På en af sine mange gåture alene rundt omkring i byen befinder Juliette sig pludselig på det torv, som er maleriets motiv.
På torvet er der en lille forladt butik med et Til salgskilt i vinduet. Er det et tegn? Er det her, hun skal begynde forfra med sit liv?

Flere bøger af forfatteren

Vi kunne desværre ikke finde flere bøger fra Flere bøger af forfatteren. Udforsk vores andre forfattere her